Bygglokalen

Vi har en maskinpark anpassad för tillverkning av allehanda detaljer som behövs inom modellflygeri.
Dessutom har vi trevlig stämning och många modellflygare att diskutera och byta erfarenheter med.
I direkt anslutning till lokalen finns även ett hyfsat stort rum där små inomhusmodeller kan testflygas. På nedervåningen finns ett fullt utrustat kök som vi delar med de andra hyresgästerna i huset. Här finns även ett konferensrum som kan bokas av klubben.

Vi har gott om verktyg men du bör hålla med eget lim, hobbykniv, slippapper och liknande förbrukningsartiklar.

Även om du inte är modellflygare eller medlem i UFKs modellsektion är du välkommen att besöka vår lokal.
Vill du ha obegränsad tillgång till lokalen kan du hyra en egen nyckel.

Regler för bygglokalen

För att alla medlemmar skall kunna använda bygglokalen och för att underlätta för medlemmar med allergier måste vi ha regler.

Efter avslutad byggkväll måste

• bänkar, golv och maskiner vara rensopade.
  • verktygen ligga i verktygsskåpen.
  • byggbrädor vara uppställda.
  • disk- och matrester vara borttagna.
  • Klubblokalen är ingen lagerlokal. Modeller som inte används eller eller byggs skall tas hem eller slängas.
  • Den som håller på med extra "farligt" material (epoxy, kol- eller glasfiber etc) skall se till att detta städas extra noga.
  • Byggledaren ansvarar för att dessa regler följs vid byggkvällar. Vid enskilt bygge är alla deltagare ansvariga.
  • Den som går hem sist kollar och ser till att bygglokalen är städad.

• Den som inte följer dessa regler kan avstängas från bygglokalen.
Uppdaterad: 2016-06-08 06:24

Uppsala FK Modellflygare - Flygsport