Lars Dahlström

Lars Dahlström- Det började med intresse för teknik som flyg, motorer och båtar. Jag började med linkontroll, flygplanet Biet och BabeBee-motor. Men jag gillar alla sorts modeller egentligen.

Lars började med radioflyg när han gick i sjunde klass och har hållit på sedan dess men intresset går i vågor. Det finns mycket annat som också är kul.

Dubbeldäckare, skalaflyg, sånt som flyger lugnt och sakta ligger Lars varmt om hjärtat. Avkopplande ska det vara.

Lars har tävlat i både friflyg och Aircombat. Han har också byggt otroligt lätta gummimotordrivna inomhusflygplan.

I övrigt spelar Lars musik, främst elbas men också gitarr och trummor ibland. Han åker gärna motorcykel och seglar med sin segelbåt.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 05:52 Skribent: Animor Dobrovich

Uppsala FK Modell - Flygsport